Grav accident de circulație în localitatea Petriș produs de un tânăr de 16 ani care a și murit! Alte 7 persoane rănite-VIDEO


Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în localitatea Petriș din Bistrța -Năsăud,  implicând 8 persoane, dintre care 6 copii. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție pentru a gestiona situația. Printre victime se numără elevi din clasele a X-a și a XI-a de la Colegiul „Andrei Mureșanu” și Colegiul „Liviu Rebreanu”.

Accidentul s-a produs pe un drum de exploatare forestieră care leagă localitățile Petriș și Dealul Negru. Conform primelor informații, autoturismul era condus de un tânăr de 16 ani din Bistrița și s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de urgență, inclusiv două echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor), o autospecială pentru transportul victimelor multiple, un echipaj de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Echipajele de poliție rutieră și poliție rurală din cadrul Secției 1 au intervenit și ele pentru a investiga circumstanțele accidentului.

Din primele date, un autoturism care circula pe un drum de exploatare forestieră care face legătura între Petriș și Dealul Negru, condus de un tânăr de 16 ani din Bistrița, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul tânărului de 16 ani și rănirea altor șapte persoane care se aflau în autoturism.

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Acest incident tragic subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unor măsuri de siguranță sporită pe drumurile de exploatare forestieră. Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să ofere asistență victimelor.

Comentarii Facebook