Glumă proastă sau amenințare? Un fost poliţist local s-a trezit la poartă cu mai multe coroane funerare şi lumânări. Nimeni nu știe cine este făptașul


Un polițist local a avut parte de o surpriză neașteptată și neplăcută în același timp, când a ieșit din curtea casei în care locuiește. Agentul s-a trezit la poartă cu cinci coroane funerare și cu două lumânări, despre care nu știe decât că sunt, cel mai probabil, o „avertizare” din partea celor care îi vor răul. 

Fostul polițist dintr-o localitate din Gorj s-a trezit cu mai multe coroane funerare atârnate de gardul de la intrarea în curtea casei lui. Neștiind cine le-ar fi putut lăsa acolo, bărbatul a mers la secția de poliție unde a depus plângere pentru amenințare. 

Autoritățile au deschis o anchetă 

Fostul agent de poliție susține că nu are habar despre cine ar fi putut face acest gest, care poate fi ușor interpretat rept o amenințare sau un „avertizment”, dar cel mai probabil ar putea fi o persoană pe care ar fi amendat-o în trecut, în perioada în care a muncit ca și polițist local. 

În urma plângerii depuse de bărbat, poliţiştii au deschis acum o anchetă şi investighează cazul pentru a afla cine se face vinovat de apariţia coroanelor în faţa casei bărbatului.

La data de 7 iulie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, au fost sesizați prin plângere, de către un bărbat, de 57 de ani, din comuna Peștișani despre faptul că, în noaptea de 6/7 iulie, un bărbat, din aceeași localitate, i-ar fi pus pe poarta de acces cinci coroane de flori și două lumânări. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, cercetările fiind continuate de polițiști”, a comunicat reprezentantul IPJ Gorj, notează observatornews.ro


Comentarii Facebook