Gigi Becali, despre carantinarea Bucureştiului: „Eu ies când vreau”


Gigi Becali, despre carantinarea Bucureştiului. Latifundiarul nu s-a putut abţine: “Eu ies când vreau“. Ce are de gând să facă acesta dacă se va impune carantinarea Capitalei, citiți în articolul de mai jos.

Gigi Becali instigă la nerespectarea restricțiilor, în caz că Bucureștiul va intra în carantină

Gigi Becali a făcut declarații despre carantinarea Bucureştiului. Latifundiarul din Pipera spune că el nu se poate abține și că va ieși atunci când va avea nevoie, în ciuda tuturor restricțiilor.

Gigi Becali a fost foarte nervos când a auzit că autoritățile iau în considerare carantinarea Bucureștiului până după Paște. Astfel, patronul FCSB s-a arătat total împotriva restricțiilor care ar urma să fie impuse ca urmare a instituirii carantinei orașului.

Gigi Becali nu concepe să rateze și Slujba de Paște de anul acesta

Șeful FCSB a declarat că este total împotriva restricțiilor ce sunt puse la cale de către Raed Arafat și restul autorităților, în contextul în care se apropie sărbătoarea Paștelui.

Astfel, Gigi Becali nu concepe ca nici în acest an să nu poate merge la Slujba de Paște și să nu plece spre casă cu Lumină Sfântă. Omul de afaceri spune că nu va ține cont de nimic și îi instigă și pe ceilalți români să facă ca și el. Adică să nu țină cont de eventualele restricții.

Gigi Becali îndeamnă românii să nu respecte restricțiile

Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat. Hotărăște el ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie.

Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus Gigi Becali, potrivit romaniatv.net.

Ce spune Vlad Voiculescu despre carantinarea Capitalei

Furia patronului FCSB vine după ce rata de infectare din București a depășit cu mult 6 la mia de locuitori, iar potrivit legilor în vigoare se poate institui oricând în carantină.

Nu putem exclude carantinarea Bucureștiului şi după 6 la mie şi senzaţia mea este că vom ajunge acolo în câteva zile, nicio măsură nu poate fi eliminată. O să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei. Aceleaşi măsuri care se iau în carantină peste tot în ţară, aceleaşi trebuie luate şi în Bucureşti”, a afirmat ministrul Vlad Voiculescu.


Comentarii Facebook