FOTO - Un român care avea zbor spre Cluj-Napoca și-a rupt pașaportul pe aeroportul Luton, supărat că i s-a anulat zborul


Un bărbat care vorbea în limba română și-a rupt pașaportul în fața personalului din aeroport, după ce a strigat și înjurat, nemulțumit că nu se poate îmbarca în aeronavă. Luton este unul dintre aeroporturile unde au fost anulate zboruri, în contextul vremii aspre din Marea Britanie. Acolo, sute de români sunt blocați de peste 10 ore, așteptând încă de la ora 2:00 noaptea să pornească înspre aeroportul din Cluj-Napoca. 

Citește și: Sute de români, blocaţi pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza ninsorii. Au dormit pe jos, în fața birourilor de check-in

Bărbatul, nemulțumit de faptul că nu are voie să se îmbarce în aeronavă, a început să gesticuleze violent și să-i înjure pe angajații aeroportului din Marea Britanie, într-o engleză combinată cu româna. Într-un final, enervat la culme de faptul că este blocat în aeroport, românul își aruncă pașaportul pe jos, îl calcă, apoi îl ridică și îl rupe în fața angajaților și a sutelor de oameni care așteptau la rândul lor. 

roman rupe pasaportul.PNG

Ultima replică adresată personalului de pe Luton este memorabilă:  „Ani-lumină, mă! Ani-lumină îți trebuie să ajungi cine sunt eu!”, îi spune el unui angajat aflat în spatele unui pupitru.

Nu doar transportul aerian este blocat 

Mulți șoferi au rămas blocați pe drumuri iar unii și-au părăsit vehiculele pentru a scăpa de îngheț. Codul Galben de vreme rea este în vigoare în aproape toată țara, fiind ridicată această avertizare doar în Irlanda de Nord, potrivit Antena 3 CNN. 


Comentarii Facebook