Miercuri 17 Aprilie

FOTO - Un portal către alte lumi, sau o invazie extraterestră?: O lumină bizară a apărut pe cerul unui oraș din Australia


O invazie extraterestră sau un portal către alte lumi? Luminile bizare văzute pe cer, deasupra orașului australian Mildura din Australia, nu s-au încadrat în niciuna dintre variantele înșirate de oamenii care au văzut luminile „SF”, scrie The Guardian

Locuitorii din orașul Mildura au rămas uluiți miercuri seara, când pe cerul nopții a apărut o lumină strălucitoare. „A fost foarte bizar”, a declarat o internaută. „Am vorbit la telefon cu mama mea, iar tatăl meu spunea că este sfârșitul lumii”, a mai spus aceasta.

Care este explicația apariției luminilor roz de pe cerul australian

Explicația a fost una banală. Compania farmaceutică Cann Group a confirmat că luminile veneau de la o fabrică locală de producere a canabisului medicinal. „Plantele de canabis necesită spectre diferite de lumină pentru a crește”, a spus Rhys Cohen, purtător de cuvânt al companiei. „O lumină cu spectru roșu este adesea folosită. În mod normal, instalația ar avea obloane care se coboară noaptea și, în viitor, vor bloca aceste lumini”, a precizat acesta.

CORTURI PENTRU CANNABIS.jpg

Locuitorii, instigați de misterioasa lumină roz

În Mildura și în orașele din jur, oamenii s-au înghesuit în curțile din spate și pe verandele din față pentru a fotografia lumina bizară. „Imaginația copiilor s-a dezlănțuit și, desigur, de vină erau extratereștrii. Eu și soțul meu am fost puțin mai optimiști”, a declarat o locuitoare din Mildura. 

Andrew Kynaston era în drum spre casă cu soția sa când în jurul orei 18:30 au văzut luminile. „Părea frumos și ciudat”, a spus el. Kynaston este obișnuit să privească apusurile de soare, dar a spus că nu a văzut niciodată o priveliște ca aceasta. „Am luat telefonul soției mele și am făcut câteva fotografii”, a spus el. „Abia când am văzut comentariile mai târziu, am înțeles ce este”, a mai spus Kynaston, potrivit The Guardian. 

Până la urmă, localnicii s-au liniștit când compania farmaceutică a declarat că ceea ce au vazut nu este decât lumina provenită de la mai multe lămpi cu scop de încălzire. 


Comentarii Facebook