FOTO - O ambulanță a luat foc în timpul mersului. Pompierii au reușit să scoată la timp trei butelii de oxigen din interiorul autospecialei


Incident șocant pe un drum din județul Neamț, unde o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță a luat foc în timpul mersului. Autospeciala era în drum spre un pacien pe care urma să îl preia de la Spitalul TBC Bisericani.

Potrivit ISU Neamț, pompierii au fost alertați prin apel la 112 cu privire la producerea unui incendiu la o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Neamț în localitatea Bisericani din comuna Alexandru cel Bun. Ambulanța se deplasa către Spitalul TBC Bisericani pentru a prelua un pacient ce urma să fie transferat.

ambulanta foc 2.jpg

ambulanta foc.jpg

În ambulanță se aflau trei butelii de oxigen

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și mai mulți voluntari din cadrul SVSU Alexandru cel Bun. Ambulanța nu avea pacient, iar șoferul a ieșit din mașină înainte ca flăcările să cuprindă în totalitate mașina. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la compartimentul motor și în interiorul autospecialei., potrivit Observator.ro.

ambulanta foc 1.jpg

 Concomitent cu stingerea flăcărilor, pompierii au evacuat trei butelii de oxigen care se aflau în interiorul ambulanței. Incendiul a fost lichidat de pompieri. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric, transmit pompierii.


Comentarii Facebook