FOTO - Au fost publicate poze și informații personale despre o parte din „măcelarii” de la Bucha. Majoritatea au sub 25 de ani


De mai bine de o săptămână, forțele de ordine din Ucraina încă găsesc cadavrele unor civili uciși și torturați în Bucha, Gostomel, Irpin și în alte orașe la nord de Kiev. Uciderea a peste 1.200 de oameni în regiune a fost deja confirmată, iar cifra îngrozitoare crește în fiecare zi. Potrivit primarului din Irpin, Oleksandr Markushin, după crime, ocupanții ruși au mutat cadavrele în tancuri pentru a îngreuna identificarea lor.

Potrivit Forțelor Armate ale Ucrainei, Brigada 37 din orașul Kyakhta din Buriatia, la granița dintre Rusia și Mongolia, a fost direct implicată în genocidul din regiunea Kiev. Au parcurs 6.500 de kilometri pentru a ucide ucraineni pașnici. O parte din această unitate a fost decimată în luptele din regiunea Kiev, iar cei care au scăpat sunt în prezent tratați pentru rănile lor la un spital din apropierea Moscovei.

Umalat Musaev – 22 de ani

POZA 1 RUSI.jpg

Pe pagina lui Umalat Musaev de socializare se poate afla că s-a născut în orașul Khasavyurt din Daghestan, apoi s-a mutat în Rusia. A dus o viață normală de adolescent, iar în 2016 a absolvit școala. Apoi a fost înrolat în armata rusă. La sfârșitul lunii februarie, Umalat avea 22 de ani.

Alexander Gindenov – 34 de ani

POZA 2 RUSI.jpg

Sergentul Alexander Gindenov era în brigadă împreună cu Umalat. Are 34 de ani, este buriat, are o soție și doi copii. Judecând după fotografii, familia trăiește aproape în sărăcie, iar o dată la câțiva ani merge la mare în Crimeea anexată.

Serghei Iermolaev – 25 de ani

POZA 3 RUSI.jpg

Caporalul Serghei Iermolaev are 25 de ani. S-a născut și a crescut în Samara. După absolvirea școlii, a fost înrolat în armata rusă, slujind acolo timp de aproximativ șapte ani. Pe paginile sale de socializare publică fotografii de la o unitate militară abandonată, medalii de la exerciții militare, precum și fotografii cu soția sa.

Judecând după fotografiile lui Serghei Iermolaev, el este un neo-nazist rus și huligan într-o galerie de fotbal. Bărbatul publică fotografii în care el și tovarășii săi execută salutul fascist, precum și imagini ale unei organizații de dreapta radicală cu inscripția „Rusland”.

În timp ce Serghei Iermolayev comitea probabil crime de război în Ucraina, soția sa Valentina Iermolayeva a publicat fotografii cu steaguri rusești și cuvintele „Stay Alive, Boys“.

Anatoli Vandanov – 27 de ani 

POZA 4 RUSI.jpg

Sergentul Anatoli Vandanov, 27 de ani, este șofer de blindat, servește și el în brigada Buryat. Vandanov nu a mai fost online de câteva săptămâni. Cu toate acestea, în timpul zborului trupelor ruse din nordul regiunii Kiev, buriații au publicat o fotografie cu el ținând o cârjă, apoi la sanatoriul Zvenigorod de lângă Moscova. Soldatul a fost probabil rănit în lupte din regiunea Kiev, așa că în prezent este tratat la o unitate medicală.

Magomedmirza Suleymanov – 30 de ani

POZA 5 RUSI.jpg

Sergentul Magomedmirza Suleymanov are 30 de ani. S-a născut și a crescut în Mahacikala. Este unul dintre puținii care are studii superioare. Publică fotografii din cazarmă, din curtea unității militare, fotografii cu mama sa. De asemenea, publică poze cu simbolurile Statelor Unite, de care trebuie să „protejeze” Rusia.

Timur Danchenko -  24 de ani

POZA 6 RUSI.jpg

Împreună cu Suleimanov, tovarășul său, Timur Danchenko (stânga),  în vârstă de 24 de ani, a fost găsit fotografiat într-un bar cu narghilea rusească. Majoritatea fotografiilor lui Timur Danchenko sunt selfie-uri de la cazarmă și exerciții militare. De asemenea, are o soție și un copil mic.

Locotenentul principal Alexei Rodionov provine din orașul Ulan-Ude, capitala Buriatiei. Are mai mulți frați . Judecând după rețelele de socializare, Alexei Rodionov iubește o „viață frumoasă”, să viziteze cluburi, restaurante și petreceri.

Genghis Goncikov – 24 de ani

POZA 7 RUSI.jpg

Sergentul Genghis Goncikov are 24 de ani și este un buriat nativ. Are o soție și un copil mic. Goncikov slujește de câțiva ani în cea de-a 37-a Unitate de puști motorizate din Kyakhta, publicând selfie-uri și fotografii cu viața militară a ocupanților ruși.

Naidan Badmayev – 22 de ani

POZA 8 RUSI.jpg

Un alt „măcelar” ucis este Naidan Badmayev, în vârstă de 22 de ani. Trupul său a fost deja adus în Buriatia și îngropat. El a primit Ordinul Curaj, iar potrivit necrologului, în 2016 Badmayev a absolvit școala și a fost recrutat în armată câțiva ani mai târziu.

De asemenea, este semnificativ faptul că mass-media locală de propagandă a scris că Naidan Badmayev a murit în timpul „eliberării” autoproclamatei republici Donețk, și nu în luptele de lângă Kiev.

Artyom Larionov – 22 de ani

POZA 9 RUSI.jpg

Caporalul Artyom Larionov are 22 de ani. Potrivit paginii sale Vkontakte, Larionov a fost chemat pentru serviciul militar în 2018. În timp ce fiul său comitea probabil crime de război în Ucraina, mama sa a postat videoclipuri de propagandă cu melodia „Doamne ajută Rusia, ajută-ne pe soldații”, precum și rugăciuni pentru ocupanții ruși căzuți.

Eduard Vandanov – 27 de ani 
POZA 10 RUSI.jpg

Sergentul Eduard Vandanov are 27 de ani. Înainte de a se alătura armatei, a studiat la Universitatea de Stat Buryat. Acum ocupă postul de comandant de ramură în armata rusă de ocupație.

Aceasta este prima parte a militarilor Brigăzii 37 din Buriatia identificați, exceptând personalul de comandă și ofițerii, potrivit Ziare.com


Comentarii Facebook