Florin Piersic Jr: ”Mă duceam să îmi mănânc salariul la păcănele”


Florin Piersic Jr. a povestit că a fost dependent de jocuri de noroc. Actorul a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, și a mărturisit cum și-a cheltuit salariul pe păcănele și biliard.

Vreme de șase luni, Florin Piersic Jr. mergea la un club în care juca biliard și ”spărgea” tot salariul la jocurile de noroc.

Nu mai țin minte exact, dar știu că în alea șase luni nu am avut ocupație, nu am avut altă preocupare, nu am fost absorbit de un proiect. (…) În alea șase luni de care vorbim, era un club, o bombă undeva foarte aproape de casa unde locuiam, nu aveam mașină, nu aveam la ce să mă uit la televizor, nu aveam Netflix, nu aveam nimic de genul asta și mă duceam să joc biliard în clubul ăla și să îmi mănânc salariul la păcănele”.

Acesta a explicat că dependența sa a avut legătură și cu faptul că nu avea multe de făcut în acea perioadă, dar și de anturtajul din salile de jocuri. 

Erau niște oameni acolo foarte speciali așa, parcă dintr-un film latino și unul care stătea pe scaun pe spate, scuipa pe ecranul ăla dacă nu îi veneau patru ași, și a fost cumva o școală, era o dependență de un anumit aparat, de un anumit… D-aia spun că e un drog, te obișnuiești cu suita aia, doar cu prostia aia. Și nu mai știu cum am scăpat, nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care… Oricum, înțelegeam că sunt pe un drum greșit”, a declarat el.

Comentarii Facebook