Filmare VIDEO cu o asistentă de terapie intensivă este JIGNITĂ și ALUNGATĂ de vecini pentru că tratează cazuri de coronavirus


O asistentă de terapie intensivă de la Spitalul Clinic Județean Sibiu este jignită de vecini, speriați că aduce coronavirus acasă.

După ore întregi de munca, în care mama mea se sacrifică pentru oamenii infectați cu acest virus, trup și suflet pentru meseria aleasă, fără vreun gând de abandon sau de regret pentru ceea ce face, asta e respectul pe care îl primește zilnic din partea vecinilor, cel mai trist, chiar a apropiaților, pentru faptul ca vine acasă de la muncă și pentru că împart aceeași scara de bloc, privind-o ca pe un om de cea mai joasă speță.

Greșit! Mama mea e un erou mama mea, încearcă sa ne salveze, să fie alături în aceasta situație de oamenii care au nevoie!

În loc sa primească laude pentru curajul ei (subliniez, multe cadre medicale au abandonat misiunea asta) , mama mea e jignită, alungată și mai ales discriminată !

Sunt dezamăgită de societatea în care trăiesc și de ceea ce primește un om care se sacrifica ajutând”, a relatat fiica asistenti.

Comentarii Facebook