Fiica unui preot, condamnată la închisoare, după ce încercat să-și ucidă prietena și apoi să o tranșeze


O tânără, fiica unui preot, a primit cinci ani de închisoare cu executare pentru că a încercat să își ucidă prietena și apoi să o tranșeze.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost găsită vinovată de tentativă de omor. Curtea de Apel Ploiești a decis că pe lângă închisoare, acesta să plătească și o despăgubire de 35 de mii de lei celei căreia a vrut să îi ia viața. 

În 2019, pe când avea doar 18 ani, tânăra din Prahova a pus la cale un plan diabolic. Și-a invitat prietena acasă, într-un apartament închiriat în Ploiești unde pregătise un întreg arsenal pentru a o ucide.

Fără să bănuiască nicio clipă că își trăiește poate ultimele momente, victima a acceptat invitația.

S-a trezit însă atacată brutal cu o bâtă de baseball și un ciocan. Țipetele sale i-au alertat pe vecini și astfel copila a scăpat cu viață. A aflat ulterior cu stupoare că agresoarea pregătise chiar și saci de gunoi în care să îi transporte resturile tranșate la ghena de gunoi.

Cele două tinere provin din familii înstărite și educate și aveau se pare o relație de ceva vreme. Agresoarea este acum după gratii, relatează Știrile ProTv


Comentarii Facebook