După 20 de ani de activitate, Național Geografic oprește printarea și publicarea revistelor cu același nume


Revistele de la Național Geografic nu vor mai fi publicate în România, după aproape 20 de ani de activitate a editurii. Editorul șef Cătălin Gruia a făcut anunțul luni, 31 ianuarie. 

Conform Paginademedia.ro, decizia a fost luată din pricina problemelor financiare cu care se confruntă compania City Publishing, cei care se ocupau de printarea revistelor. Compania a intrat în insolvență la sfârșitul săptămânii trecute. 

Trustul de presă City Publishing nu va continua publicarea brandului Național Geografic în România. Asta înseamnă că,cel puțin deocamdată, revista dedicată științei, explorărilor și aventurii, care conectează curioșii de pe întreaga planetă, nu va mai apărea în țara noastră” a declarat Cătălin Gruia pe pagina sa de Facebook. 

Revistele Național Geografic au apărut în România în anul 2003 fiind publicate inițial de către Sanoma Hearts Romania. Compania a fost cumpărată ulterior de către German Group Burda, iar la sfârșitul anului 2020, revistele au fost publicate de către compania City Publishin, urmând ca la începutul acestui an să intre în insolvență. 


Comentarii Facebook