Duminica 28 Aprilie

Dumitru Dragomir a povestit cum a sărit să-l lovească pe Leonardo DiCaprio într-un aeroport


Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit cum a fost la un pas să îl bată pe actorul american Leonardo DiCaprio. Incidentul s-a petrecut la Nisa, când starul de la Hollywood a avut un gest nepotrivit față de fiica unui prieten al lui Dumitru Dragomir.

Eram la Nisa. Eram mai tineri. Eram la terminalul de avioane private și noi eram vreo opt, dintre care fata unui șef, foarte frumoasă, i-a cerut să facă și ea o poză, cu Leonardo DiCaprio. Măi, i-a dat un vânt, de era să ne repezim pe el, să-l topim cu bătaia!”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir a spus că nu s-a speriat de dimensiunea impresionantă a gărzilor de corp ale actorului: ”Avea doi mai mari ca noi! Când i-am văzut pe ăia prin spatele lui am mers pe blat. Ce vorbești mă?”.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai cunoscuți și râvniți actori de la Hollywood. Acesta a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, primul astfel de trofeu din cariera lui. Rolul pentru care a fost premiat a fost cel al lui Hugh Glass, din filmul The Revenant.

Comentarii Facebook