„Drum lin către îngeri, fetiţa noastră”. Adriana a murit fulgerător la 20 de ani, într-un cumplit accident de circulație


Durere de neimaginat pentru o familie din Craiova. Fiica lor de 20 de ani s-a stins într-un cumplit accident de circulaţie care a avut loc joi dimineaţa pe DN6. Adriana, o tânără studentă de 20 de ani şi şoferiţa autoturismului este acum plânsă de familie şi prieteni. Nimeni nu-și poate reveni după cumplita veste.

Impactul a avut loc pe DN 6, lângă Craiova. Polițiștii spun că autoturismul condus de tânăra de 20 de ani din Craiova a intrat în coliziune, din spate, cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat de 38 de ani din comuna doljeană Călăraşi. În urma impactului, tânăra a murit. O altă tânără de 20 de ani şi un tânăr de 19 ani, pasageri în autoturism, au ajuns la spital răniți. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Dolj, notează Observator.

Mai multe mesaje de condoleanţe au fost postate pe profilul tinerei. Inclusiv tatăl Adrianei a postat un mesaj însoţit de o fotografie prin care îşi exprimă regretul profund pentru pierderea ei. 

Drum lin către îngeri, fetiţa noastră”, a scris bărbatul. Tânăra abia împlinise 20 de ani în primăvara acestui an şi era studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Craiova. 

Pe reţelele de socializare, oamenii au scris mesaje de condoleanţe pentru a-i aduce un ultim omagiu. „Foarte trist! Drum lin spre Cer!", „Condoleanțe! Multă putere să treceți prin aceste momente triste. Dumnezeu s-o odihnească în pace!", „Doamaneee, nu pot sa cred! Sincere condoleanțe! Drum lin către înger, suflet tânăr și frumos", „Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familiei multă putere să treacă peste această grea încercare.", au fost doar câteva dintre mesajele postate.

Comentarii Facebook