Copil de 6 ani, abuzat în baia unui tren de un bărbat de 42 de ani. Abuzatorul a recunoscut că i-a făcut asta și propriului său copil


Caz halucinant într-un tren de călători cu direcţia Braşov. Un bărbat de 42 de ani a fost prins în timp ce abuza sexual un copil de doar 6 ani, în toaleta vagonului

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, într-un tren care mergea spre Braşov. Copilul de şase ani se afla în tren alături de părinţii lui şi fratele mai mic, un bebeluş, scri BZIBraşov.

Copil abuzat în tren

La un moment dat, copilul i-ar fi cerut mamei să îl ducă la toaletă. Femeia l-a însoţit, apoi pentru scurtă vreme s-a întors în vagon unde îl lăsase pe copilul cel mic. Profitând de ocazie pentru că băiatul a rămas singur, braşoveanul de 42 de ani a intrat peste acesta în toaletă, unde a început să îl mângâie.

Când s-a întors la băiatul cel mare, mama a fost şocată de cele văzute. În toaletă alături de copilul ei era un străin care îl abuza sexual. Agresorul a recunoscut în faţa părinţilor şi celorlalţi călători din tren că astfel de fapte nu îi sunt străine, practicându-le chiar şi cu propriul lui copil.  În urma acuzaţiilor de agresiune sexuală, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit observator.ro.


Comentarii Facebook