Două femei au pus la cale un asasinat după ce s-au îndrăgostit una de cealaltă. Victima, iubitul uneia dintre ele, s-a ales cu un topor în cap


O femeie a plătit un asasin cu nu mai puțin de opt mii de euro ca să-l omoare pe iubitul acesteia, planul nu a fost doar ideea ei, ci a complotat cu o altă femeie de care se îndrăgostise. Cele două au decis să îl elimine pe bărbatul care, practic, le „stătea în calea dragostei”. Atât femeile care au complotat odiosul plan, cât și cel pe care l-au plătir au fost reținuți de polițiști.

Crima s-ar fi petrecut la începutul lunii decembrie 2021, în Bihor, iar asasinul ar fi fost angajat de concubina bărbatului și noua iubită a acesteia. Ucigașul ar fi primit aproximativ 40.000 de lei pentru a scăpa de bărbatul de 45 de ani. Moartea lui a fost deosebit de violentă, iar cadavrul ascuns în zona orașului Valea lui Mihai.

În noaptea de 13 aprilie, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit și i-au reținut pentru 24 de ore pe cei trei suspecți. Victima fusese dată dispărută pe 21 decembrie 2021.

Cele două femei sunt cercetate de procurorii bihoreni pentru că au angajat un bărbat să-l omoare pe concubinul uneia dintre ele, victima fiind lovită cu toporul în cap și înjunghiată cu cuțitul, apoi îngropată în zona unei foste cariere de nisip. Cele trei persoane au fost reținute și au recunocut comiterea faptei în fața anchetatorilor”, au transmir reprezentanții Tribunalului Bihor.

Scene ca în filmele de groază 

Anchetatorii au precizat că, în 18 decembrie 2021, în jurul orei 22:00, verișoara bărbatului l-a atras pe acesta pe un drum lăturalnic al șoselei ce duce spre vama Valea lui Mihai, în apropierea localității Bărantău. Acolo, bărbatul plătit să ia viaţa victimei a lovit-o pe acesta de două ori în cap cu un topor, iar apoi bărbatul şi femeia au înjunghiat-o în zona abdominală şi au provocat răni care au dus la deces.

După acestea,  cele două femei au transportat victima cu autoturismul ce aparţinea suspectei, pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde au îngropat cadavrul”, a mai precizat sursa citată. 

Cele trei persoane au fost reţinute şi au recunoscut comiterea faptei.


Comentarii Facebook