Dialog HALUCINANT între un soldat rus și mama sa, unde ajunge „spălarea” pe creier: „Fiule pe tine te-au schimbat, ți-au arătat doar ce au vrut”-VIDEO


Eficiența propagandei ruse pare să depășească orice limită a realității. Tot mai multe convorbiri între membrii aceleiași familii ies la suprafață, în contextul războiului din Ucraina. Cetățenii ruși par să creadă mai mult în președinte, decât în propriile rude.

Să convingi pe cineva din Rusia că soldații ruși au început războiul în Ucraina și acțiunile lor sunt crime de război, pare o misiune imposibil de îndeplinit. O asemenea situație este reprezentată și în acest video, un soldat rus încearcă să-i explice mamei sale, ce se întâmplă în Ucraina, dar fără niciun succes. Dialogul eșuează și soldatul efectiv cedează, pentru că nu știe cum să-și mai convingă părinții. 

Redăm integral dialogul unui soldat rus cu mama sa:

Mama: Eu înțeleg fiule…

Soldat: Mamă, mamă, mamă (strigă disperat soldatul)!

Mama: Ție ți-au arătat doar ce au vrut să-ți arate.

Soldat: Nu mamă, nu e adevărat. Ce tot spui?

Mama: Iar eu văd, ceea ce știu!

Soldat: Mamă, pentru că tu te uiți doar la televizor. Vorbește cu tata, el îți va explica. Tata este un om adecvat. Serios, ce naiba vorbești?

Mama: Tata, bărbat adecvat, e tot deja de partea mea. 

Soldat: Nu poate fi așa ceva. Mamăăă!

Mama: Fiule, pe tine te-au schimbat, iartă-mă te rog dar pe tine te-au schimbat!

Soldat: Mamă, ce fel de schimbat. Sunteți toți „zombificați” acolo? Ce-i cu voi? Serios, mamă, de câți ani ți-am zis toate astea… Și pe Navalnîi l-au băgat în închisoare. Și în general mamă despre ce vorbești?

Mama: Unde este Navalnîi al tău? 

Soldat: Bine mamă, eu mai bine îmi sun soția, ai grijă de tine, te iubesc. 

Comentarii Facebook