Descoperire macabră în subsolul unui bloc. A fost găsit scheletul unui bărbat, dat dispărut în urmă cu 25 de ani


Descoperire terifiantă, în subsolul unui bloc din oraşul Aleşd, judeţul Bihor. Administratorul blocului a găsit un schelet uman într-o boxă care nu a mai fost deschisă de zeci de ani. Bărbatul a alertat poliţia, iar rămăşiţele umane au fost duse la Serviciul de Medicină Legală din Bihor, pentru a fi investigate. 

Din primele date, scheletul ar aparţine unui fost localnic care ar fi locuit în subsolul respectiv. Vecinii l-au recunoscut după dinţii din aur. Potrivit familiei, a fost dat dispărut în anul 1997, când avea 58 de ani, de altfel, sunt martori care povestesc că ultima dată l-au văzut la un bar din apropiere. Acum, osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bihor pentru a fi expertizată şi pentru a se stabili şi cauza decesului. Practic, în acest caz, este nevoie şi de o analiză ADN, scrie observatornews.ro.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a identităţii persoanei şi a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la moartea acestuia. 

FOTO: ebihoreanul.ro

Comentarii Facebook