Cum arată războiul informațional: Propaganda Kremlinului susține că Zelenski nu este la Kiev, ci la Brașov


Războiul din Ucraina nu se poartă doar direct pe front, la fel de periculos este războiul informațional, un război pe care dictatorul de la Moscova încearcă disperat să îl câștige, dar nu prea reușește dincolo de limitele propriului stat. ​

În războiul informațional, Ucraina prin președintele Zelenski a reușit să capteze empatia la nivel mondial folosind la maxim potențialul rețelelor de socializare, în timp ce Federația Rusă se mișcă foarte greu prin clasicele metode fakenews-ul și cenzura.

Ria Novosti, un ziar care răspândește propaganda Kremlinului, susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu se află la Kiev, într-un buncăr, ci cel mai probabil la Brașov în România.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a părăsit Kievul, iar apelul pe care l-a înregistrat poate să fi fost editat, scrie canalul War on Fake Telegram... Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov: utilizatorii site-ului Flightradar au atras atenția asupra unei aeronave neidentificate care a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Este posibil, scrie canalul, ca avioanele să-l transporte pe Zelensky și echipa sa”, scrie ria.ru.

Comentarii Facebook