Criminalul care a incendiat o adolescentă de 17 ani a murit


Criminalul din Mehedinti, care a incendiat o adolescentă de 17 ani, a murit luni seară la spital, unde era internat după ce a încercat să se sinucidă în arestul poliției.

Acesta ar fi incercat in inchisoare sa-si ia viata. S-ar fi spanzurat cu ajutorul unui tricou, insa a fost gasit la timp de autoritati si dus de urgenta la spital, conform realitatea.net. 

Tanara de 17 ani careia i-a dat foc este in stare grava la spital, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de surpravietuire a fetei.

Fata de 17 ani ajunsese sa il cunoasca pe acest barbat prin intermediul tatalui sau, care plecase la munca in Olanda, acolo unde se pare ca l-a intalnit pe criminal.

Barbatul s-a intors de putin timp in tara si a recidivat, dupa aproximativ 25 de ani petrecuti in spatele gratiilor pentru ca a omorit cinci persoane.

Fata a incercat sa ceara un ordin de restrictie fata de barbatul cu care se pare ca ar fi avut o relatie inceput prin intermediul retelelor de socializare, dar a fost oprita pe drum de familie. Ulterior, barbatul a intrat in casa familiei fetei, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Fratele fetei a stins flăcările și a sunat la 112.

Comentarii Facebook