Miercuri 17 Aprilie

Crimă şocantă într-un azil de bătrâni! Un bătrân și-a înjunghiat colegul pentru o bucată de salam


Crimă halucinantă într-un azil de bătrâni din Călăraşi! Un bărbat de 79 de ani i-a înjunghiat, cu un briceag, pe alţi doi vârstnici din centrul de îngrijire. Scandalul ar fi pornit de la o bucată de salam. Cei doi au ajuns la spital, însă pentru unul dintre ei medicii nu au mai putut face nimic. Bărbatul a murit câteva ore mai târziu. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Incidentul s-a petrecut ieri, la căminul pentru persoane vârstnice Sf. Antim Ivireanul, din Călărași. Totul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineaţa. O asistentă a sunat la 112, după ce a auzit gălăgie din salonul alăturat. Atacatorul și victima de 80 de ani s-ar fi certat de la o bucată de salam. Negru de furie, agresorul a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe bătrân în zona coastelor, în gât şi piept. Salariaţii căminului susţin că între cei doi exista o dispută mai veche care a degenerat, scrie Observator. 

Atacatorul nu este la prima crimă

Agresorul nu este la prima crimă. În anii '80 şi-a ucis soţia şi a petrecut 15 ani după gratii. Bărbatul se afla în căminul de bătrâni din Călăraşi de anul trecut şi nu era cunoscut cu probleme psihice, ultima evaluare psihologică fiind făcută în urmă cu doar o lună. 

Un al treilea bărbat, de 60 de ani, ar fi intervenit între cei doi pentru a-i despărţi, dar a fost şi el înjunghiat în picior. Cele două victime au ajuns la spital, însă bărbatul de 80 de ani a pierdut prea mult sânge şi medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Comentarii Facebook