Copil român de cinci ani, răpit în plină stradă de patru bărbați care l-au băgat într-o dubă


Un copil român, în vârstă de cinci ani, a fost răpit marţi pe o stradă din Italia de patru bărbați care l-au băgat într-o dubă. Mama copilului cere ajutorul autorităţilor italiene.

Potrivit presei locale, totul s-a întâmplat marţi dimineaţa în Padova, în cartierul San Lazzaro. Din primele informaţii, femeia îşi ducea copilul la grădiniță când, la un moment dat, patru bărbaţi necunoscuți au atacat-o şi l-au luat pe David, în vârstă de 5 ani, cu o dubă neagră.

Imediat după incident, mama copilului a cerut ajutor pe rețelele de socializare, apoi a povestit totul presei.

Patru bărbați într-o dubă neagră. Trei dintre ei coboară, în timp ce al patrulea rămâne la volan. Doi dintre ei au atacat o tânără de 25 de ani, în timp ce al treilea i-a răpit fiul de 5 ani, cu care mergea la școală în fiecare dimineață. S-au urcat din nou în dubă și au plecat în viteză, în sunetul țipetelor disperate ale mamei", scriu jurnaliștii italieni de la Tv7, citaţi de stiridiaspora.ro.

Tatăl copilului este principalul suspect

Având în vedere condițiile în care s-a petrecut evenimentul, anchetatorii iau în calcul varianta potrivit căreia tatăl ar fi organizat răpirea copilului. Bărbatul nu a acceptat faptul că în septembrie un judecător din București i-a acordat mamei custodia exclusivă, interzicându-i orice fel de apropiere.

Românca a făcut publică o fotografie cu David și tatăl său.


Comentarii Facebook