Miercuri 17 Aprilie

Copil dus în stare gravă la urgențe, după ce a fost ATACAT de câini. „Mamă, vino, m-au atacat câinii. Nu pot să mă mișc”


Un copil a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mușcat de câini în timp ce se întorcea de la școală. Băiatul a apucat să își sune mama și să îi spună că a fost atacat de câini și nu poate să se miște. Copilul a fost găsit inconștient.

Mama băiatului din Sfântu Gheorghe  crede că animalele ce i-au atacat copilul, marți, 15 februarie, aparțin unui medic veterinar care locuiește în zona unde a fost găsit copilul. 

M-a sunat pe mine, mamă vino că m-au atacat câinii, sunt pe pământ, nu pot să mă mișc. Băiatul nu e prima oară când a fost atacat de câinele lui”, a declarat femiea conform unui articol Observator.

Băiatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean și a fost transferat apoi la Brașov unde a avut nevoie de operație. Copilul a fost operat în cadrul secției de chirurgie plastică și microchirurgie, unde i s-a refăcut o parte din țesutul deteriorat în urma muscăturilor.

Acesta a trecut deja prin două operații, iar managerul Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe a declarat că minorul avea răni grave la nivelul mâinilor, iar restul corpului era plin de zgârieturi și mușcături adânci. 

Polițiștii au anunțat că au deschis un dosar penal și fac cercetări în legătură cu incidentul. „Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un minor a fost mușcat de câini. Polițiștii s-au deplasat la locul în care s-a produs incidentul. Minorul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuează cercetări pentru luarea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.


Comentarii Facebook