Congresul PNL se va derula cu 5.000 de oameni, cu toate că Bucureştiul e în scenariul roşu. Pentru ei se poate?


Premierul Florin Cîţu nu crede că este o problemă să fie organizat Congresul PNL cu 5000 de participanți, în condițiile creșterii galopante a numărului de cazuri.

Nu este spaţiu mic, sunt 15.000 metri pătraţi, vor fi 3 metri pătraţi pentru fiecare persoană. Dacă vin 5.000 de persoane, vor fi 3 metri pătraţi pentru fiecare persoană, va fi cu certificat verde şi centre de testare acolo, deci va fi în condiţii regulamentare.

Înţeleg că este şi o recomandare pe care au cerut-o de la cei de la CNSU, va fi organizat în condiţii de legalitate şi de siguranţă maximă Congresul PNL. Oricine încearcă să amâne acest congres nu are nicio şansă”, a explicat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului.

Congresul PNL se va desfăşura la Romexpo, cu participarea a 5.000 de persoane. Conform premierului Florin Cîţu, organizatorii au cerut punctul de vedere al CNSU.

Raed Arafat a spus că cei care vor participa la congres trebuie să aibă vaccin, test PCR sau antigen sau să demonstreze că se află în perioada cuprinsă între 15 - 180 de zile de la confirmarea infectării cu virusul.

Comentarii Facebook