Chef Adi Hădean și actorul Bob Rădulescu, mesaj DUR către PSD / PNL: ”Bă, viermi nesătui, băgați țara în faliment, bă!!!”


Chef Adi Hădean a postat un mesaj disperat prin care semnalează faptul că Guvernul se împrumută în ritm accelerat, dar îi strânge de ”gât pe cei care plătesc ratele la împrumuturile făcute de tine”.

Actorul Bogdan Bob Rădulescu a completat mesajul, mult mai acid: ”Bă, viermi nesătui de la Partidul Social Democrat, lături de ceilalți paraziți cancerigeni de la Partidul Naţional Liberal, bă cretinilor, băgați țara în faliment, bă!!!”.

Adi Hădean: ”123 de miliarde de lei a luat Statul împrumut de la începutul anului”

O să sfârșim cu toții angajați (dacă ne-o mai vrea cineva) sau emigranți. Statul român nu știe să țină vaca vie, o vrea și mâncată, și în grajd, da’ să mai dea și lapte. Doar că asta nu se poate. Ne frigem mațele de 12 ani încercând să construim ceva durabil și sustenabil, și dacă am reușit ceva, am reușit nu pentru că ne-a ajutat Statul, ci în ciuda mediului ostil pentru antreprenoriat. Am reușit muncind 14-16 ore pe zi, dar reușita asta e în realitate un echilibru fragil, pe care-l menținem jonglând cu facturile, creditele și taxele. Câteva sute de mii de antreprenori mici țin niște milioane de locuri de muncă în sectorul privat, ba mai țin în spate și un număr semnificativ de locuri de muncă din sectorul public. De unde stau eu, se vede că nu există cale mai sigură spre falimentul unei țări decât să te împrumuți (123 de miliarde de lei a luat Statul împrumut de la începutul anului) în timp ce-i strângi de gât pe cei care plătesc ratele la împrumuturile făcute de tine”, a scris Adi Hădean.

Comentarii Facebook