Ce l-a enervat pe regele Charles al III-lea la încoronarea sa? „Întotdeauna există ceva... Este plictisitor”


Charles al III-lea a fost încoronat ca noul Rege al Marii Britanii. Regele şi regina au ajuns la Westminster Abbey cu puţin timp înainte de ora stabilită şi au fost nevoiţi să aştepte în trăsură pentru ca ceilalţi invitaţi să se adune. Experții în citirea pe buze au observat un mic detaliu, din care se înțelege că Regele a fost deranjat de un lucru la încoronarea sa.

Regele Charles al III-lea și-ar fi exprimat nemulţumirea faţă de monotonia situaţiei, înaintea ceremoniei de încoronare de la Westminster Abbey. El a transmis că mereu se întâmplă ceva (n.r. legat de întârzierile lui William și Kate, Prințul și Prințesa de Wales) şi că se plictiseşte. Aceste cuvinte au fost observate prin tehnica citirii mișcării buzelor, înainte de ceremonia de încoronare.

William și Kate, Prinţul şi Prinţesa de Wales, însoţiţi de copiii lor, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, au întârziat şi au fost nevoiți să intre după începerea procesiunii regelui în Westminster Abbey.

Un expert în citirea buzelor a declarat pentru jurnaliștii de la Sky News că înainte de ceremonie, regele a făcut o plângere: „Nu putem fi niciodată la timp. Da, sunt... Este ceva negativ. Întotdeauna există ceva... Este plictisitor”.

Potrivit programului, William şi Kate erau aşteptaţi să ajungă la Westminster Abbey pentru ceremonie la ora locală 10.45, în timp ce Charles şi Camilla urmau să sosească mai târziu, la ora 10.53.

2.200 de personalități, membrii familiei regale, președinți, dar și alte personalități au fost pe lista cu invitați pentru slujba de încoronare. Rând pe rând, toți și-au ocupat locurile în Westminister Abbey.

La 10 și jumătate, ora Marii Britanii, Regele Charles al III-lea și regina consoarta Camilla au plecat de la Palatul Buckingham către Westminster Abbey în caleașca de stat de la jubileul de Diamant al reginei Elisabeta a doua. Încoronarea a fost un moment istoric, încărcat de simbolism.

Comentarii Facebook