Ce a pățit românul care a câştigat 11 milioane de euro la 6 din 49: ”Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani”


Iulian Constandachi, românul care a câștigat la Loto 6 din 49, în 2009, 11 milioane de euro, a trecut prin mari probleme după ce a devenit bogat.

Acesta și-a construit o pensiune pe litoral, la 2 Mai, unde una dintre surorile sale deținea o căsuță pe care o închiria în timpul verii. El a fost jefuit de un vecin și a pierdut tot, dar a mai ridicat o pensiune. 

Iulian și-a construit o casă uriașă și și-a cumpărat trei bolizi de lux, pentru a trăi viața. A fost, însă, mai atent la prieteni, pentru că aceșria l-au dezamăgit cel mai mult.

Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la loto, banii nu m-au schimbat în nici un fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici. Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta. Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit”, a declarat Iulian Constandachi, pentru ziarele centrale.

Comentarii Facebook