Cazul care a ȘOCAT România: Două adolescente, ucise cu sânge rece după ce au făcut autostopul


Două adolescente din Caracal au dispărut fără urmă, iar polițiștii au efectuat, vineri dimineață, percheziții acasă la un bărbat de 65 de ani, suspectat că le-ar fi răpit și ucis pe cele două fete.

Anchetatorii au descoperit la casa criminalului bijuteriile unei fete și oase care ar fi fost arse cu acid sulfuric. De asemenea, au găsit mai multe pachete cu carne, conform realitatea.net.

Mihaela Luiza Melencu, de 19 ani, a dispărut pe 14 aprilie, după ce a plecat să scoată bani de la bancomat. La întoarcere, fata a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Cealaltă fată, în vârstă de 15 ani, Alexandra Măceşanu, a fost văzută ultima dată miercuri dimineață. Era din comuna Dobrosloveni și voia să ajungă la Caracal pentru a se întâlni cu prietenul ei. Ar fi luat o mașină de ocazie în drum spre casă. Seara, familia a semnalat dispariția fetei pe Facebook. Însă abia joi dimineață au apelat poliția. 

Anchetatorii au găsit în curtea bărbatului  oseminte și bijuterii. Potrivit unor surse, mama fetei dispărute în aprilie a recunoscut o parte din bijuterii.



Comentarii Facebook