Caz șocant! Un bărbat a ascuns cadavrul copilului său în cușca unui câine, pentru a încasa mai departe alocația


Un caz șocant a avut loc în Maramureș, cadavrul unui copil de 12 ani din Sighetu Marmaţiei, mort de aproape o lună, ar fi fost ţinut de tatăl lui în cușca câinelui ca să încaseze alocația de handicap. Autorităţile au fost alertate de vecinul, care nu mai văzuse copilul de zile bune.

Totul a ieșit la iveală luni seara într-o zonă izolată a municipiului Sighetu Marmației, pe strada Câmpu Negru. Unul dintre vecini au mers la casa băiatului și cum nu îl văzuse de zile bune, i-a cerut tatăl lui să îl vadă. Voia doar să se asigure că este bine și sănătos. Tatăl băiatului a refuzat categoric. Atunci acesta a alertat poliția la 112. Imediat mai multe echipaje ale poliției au ajuns în zonă. Oamenii legii au avut parte de o descoperire macabră. Într-un sac menajer trupul micuțului de 12 ani era ascuns în cușca câinelui, scrie Antena 3.

Tatăl copilului dar și concubina acestuia au fost imediat luați și duși la audieri. În zona au sosit criminaliștii care au început să preleveze probe. Cadavrul băiatului a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Tatăl acestuia se pare că ar fi ascuns moartea lui pentru a putea încasa alocația și pensia pentru că îngrijea o persoană cu handicap, notează sursa citată. 

Imagine cu caracter ilustrativ.

Comentarii Facebook