Caz halucinant într-o unitate de învățământ. Profesor, acuzat că i-a cerut favoruri sexuale unei eleve pentru note mai mari


Polițiștii din Dolj au reținut un profesor din Craiova, după ce i-ar fi cerut unei eleve favoruri sexuale în schimbul unor note mai mari.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 66 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual. Polițiștii au fost sesizați în 23 mai, prin apel la 112, de o tânără de 19 ani, elevă, cu privire la faptul că profesorul ar fi contactat-o telefonic şi i-ar fi pretins favoruri de natură sexuală în schimbul îmbunătățirii situației școlare la materia pe care o predă, scrie Antena 3.

În 26 mai, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, în urma căreia a fost ridicat telefonul mobil care ar fi fost folosit la comiterea infracţiunii. Bărbatul a fost dus luni la poliție, iar în urma probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore. Marți, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook