Dispariție fără urmă a unei românce în Italia, după o ceartă cu iubitul. Fata lipsește de 80 de zile. Poliția, alarmată de un mesaj trimis către tatăl ei


Andreea Rabciuc, de 27 de ani, campioană la tir, este căutată deja de 80 de zile în Italia, unde a dispărut inexplicabil după ce s-a certat cu iubitul ei. Luni, anchetatorii au cercetat pentru a treia oară casa în care a fost văzută ultima dată și împrejurimile acesteia.

Andreea a dispărut în dimineața de 12 martie din Jesi, Ancona, după ce s-a certat cu iubitul ei, la finalul unei petreceri la care participaseră și câțiva prieteni. Petrecerea a fost organizată într-o cabană dintr-o zonă rurală. Iubitul ei, Simone Gresti, este singura persoană de pe lista de suspecți a poliției, fiind cercetat pentru răpire, potrivit Corriere della Sera

În fața anchetatorilor, Gresti a recunoscut că s-a certat cu Andreea, iar aceasta ar fi plecat la ora 7 dimineața să se plimbe. Susține, însă, că nu are nicio legătură cu dispariția ei și că nu e prima dată când Andreea a plecat fără să spună nimănui nimic. Însă anchetatorii au fost alarmați încă de la data dispariției de un mesaj pe care Andreea i l-a trimis tatălui ei, care locuiește în Spania, în noaptea dispariției, la ora 4:20, tânăra i-a spus: „Am avut probleme”. El a văzut mesajul dimineață, când s-a trezit, și când fiica lui era deja dispărută.

Între timp anchetatorii au adunat și alte probe în acest caz intens mediatizat de presa din Italia, motiv pentru care au făcut pentru a treia oară verificări în casa în care a avut loc petrecerea, casă pusă sub sechestru imediat după dispariție. 

Verificările au fost făcute în prezența avocatului lui Gresti, singurul suspect în acest caz. 


Comentarii Facebook