Caz halucinant: Doi soți au refuzat sângele vaccinaților pentru operația fiului lor, aceștia vor fi decăzuți din drepturile părintești


O familie din Italia a refuzat sângele persoanelor vaccinate, necesar operaţiei copilului lor, cu boli cardiace. Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat autoritatea părintească şi a încredinţat copilul serviciilor sociale.

Publicația „La Verità” l-a intervievat pe tatăl copilului, care a spus că la baza deciziei de a refuza sângele unor persoane vaccinate stau motive religioase şi frica legată de presupusul risc al transmiterii de proteină Spike.

Băieţelul de 2 ani suferă de o boală cardiacă şi trebuie operat urgent într-un spital din Bologna. Joi, 10 februarie, Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat provizoriu autoritatea părintească a părinţilor copilului şi l-a încredinţat serviciilor sociale.

Judecătorul a considerat, în esenţă, că pentru sângele furnizat de spital există garanţii de siguranţă absolută, indiferent de origine, conform ANSA. Părinţii trebuie acum să-l aducă pe copil la spital pentru a fi operat, notează Mediafax.

Comentarii Facebook