”Cățelul-unicorn” s-a născut cu o codiță în frunte - FOTO


Un cățel a emoționat întreaga lume, după ce s-a născut cu o codiță mică în frunte.

Botezat cățelul-unicorn datorită aspectului său neobișnuit, animalul a fost abandonat în frig și salvat de asociația americană Mac the Pitbull.

Cățelul avea și o rană la picior atunci când a fost găsit de salvatori, dar din fericire nu a fost vorba de nimic serios. Medicii veterinari l-au tratat, l-au vaccinat și animalul s-a făcut bine rapid. Salvatorii săi l-au botezat „Narwhal, micul unicorn”, iar el a devenit extrem de repede un fel de mascotă a centrului de îngrijire, care se ocupă cu salvarea câinilor abuzați, răniți sau abandonați. Animalul are, de asemenea, și o armată de fani, care se bucură ori de câte ori văd câte o fotografie nouă cu acesta.

Mac the Pitbull l-a salvat pe Narwhal în 2019, însă povestea lui s-a viralizat din nou zilele trecute. Asociația a anunțat că animalul este perfect sănătos, iar medicii veterinari au decis să nu îi îndepărteze codița din frunte, întrucât nu îi provoacă neplăceri.

Rochelle Steffen, fondatoarea Mac the Pitbull, a spus că lui Narwhal ”îi place să doarmă sub plamumă, să exploreze grădina cu ceilalți căței și să fie purtătorul de cuvânt al centrului”, relatează tabloidul britanic Mirror.

De când a fost găsit, cățelul și-a petrecut timpul la centru, sub aripa oamenilor care l-au salvat. Însă, au existat și incidente. Mai mulți oameni răuvoitori au încercat să intre în centru pentru a-i face rău lui Narwhal considerând că animalul este o „anomalie”. Din fericire, acesta nu a fost rănit.

Zilele trecute, Rochelle Steffen i-a asigurat pe fanii simpaticului animal că acesta este bine și extrem de fericit, deci cu siguranță aceasta este o poveste cu final fericit pentru toată lumea.

Comentarii Facebook