Cât costă o tochitură dobrogeană cu mămăligă la Mamaia. E tot mai greu pentru familii să meargă la mare


Prețurile de pe litoralul românesc sunt cu adevărat uluitoare. O tochitură dobrogeană în Mamaia te lasă fără bani în buzunar, cât ai clipi. 

O familie formată din doi adulți și doi copii plătește pentru o masă, doar pentru felurile principale, între 200 și 250 de lei.

O tochitură dobrogeană cu mămăligă costă aproape 60 de lei, iar cel mai ieftin preparat costă 50 de lei, potrivit gandul.ro.

Aceasta este zona pentru familii, dar în zona de lux prețurile sunt mult mai mari. 

O familie a plătit o mică avere pentru un pranz cu familia și prietenii la un restaurant din zona Mamaia Năvodari.

Am mâncat trei familii şi am plătit suma de 4.000 de lei. Cel mai scump produs a fost captura zilei cu trei pești, un lup de mare şi două dorade. Pe toate acestea am dat 1.760 de lei. În rest vin, salate…Este incredibil! 4.000 de lei doar o masă.

Mi-a plăcut, dar nu mai vin. Mai bine mă duceam în altă parte. De banii aştia luam trei porci copiilor, am patru copilași. Vă daţi seama. Am plecat şi nesătui. Este exagerat preţul. Al doilea sejur nu mai vin aici”, a spus acesta, la Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook