Duminica 28 Aprilie

Cât costă o ciorbă în restaurantul lui Chef FOA. Te ia cu amețeala


Chef FOA, fostul jurat de la MasterChef, depistat drogat la volan cu cocaină și marijuana, deține un restaurant în exclusivist axat pe „street food” și „live cooking” în nordul Capitalei unde și prețurile sunt „high”.

În localul lui Chef FOA situat într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei, pe lângă Lacul Herăstrău, poți servi o supă de curcan cu tăiței care costă 17 lei (n.red. aceasta este una dintre cele mai banale de pe piață, costând maxim 3 lei de fapt) sau o ciorbă de pleurotus (ciuperci n.red) la 16 lei. Printre preparatele sofisticate regăsim și o quesadilla cu vită și cheddar la 34 de lei, limbă de vită cu măsline la 31 de lei sau o porție de somon robatta, pentru care clienții restaurantului plătesc 42 de lei.

Chef FOA a fost depistat drogat și având asupra lui 4 țigări confecționate manual cu un miros puternic, înțepător, care au fost trimise la un laborator.

Polițiștii au deschis un dosar penal în REM pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Chef FOA, pe numele lui real Florin Scripcă, a ajuns foarte cunoscut după ce a fost jurat al emisiunii ”Masterchef”, de unde a căpătat notorietate pe rețelele de socializare. Chef Foa are 40 de ani și și-a început cariera ca bucătar în Londra. A fost angajat o perioadă angajat la compania de catering a celebrului bucătar Jamie Oliver, conform presei mondene.

Comentarii Facebook