Bărbat de 63 de ani, acuzat de pedofilie. Ar fi agresat sexual trei copii cu vârste între 5 și 8 ani


Un bărbat de 63 de ani din Dolj a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de corupere și agresiune sexuală asupra unor copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani. Polițiștii au făcut marți o percheziție în locuinţa bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Craiova au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 63 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală. Bărbatul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de corupere sexuală a minorilor şi o infracţiune de agresiune sexuală, potrivit mediafax.ro. Acesta este suspectat că în 4 iulie a agresat sexual, în locuința sa, un băiat și o fată, de 5 şi 6 ani, din Craiova, iar în luna mai ar fi procedat similar cu o fată de 6 ani.

Tot din cercetări poliţiştii au stabilit că, în acest an, bărbatul, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă fată de 8 ani, ar fi atins-o în zone intime și s-ar fi dezbrăcat în fața acesteia. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook