Asistenta unui Spital de Copii, acuzată că ar fi omorât un bebeluş. Femeia i-ar fi administrat otravă


O crimă tulburătoare ar fi avut loc la Spitalul de Copii din Birmingham, Anglia, unde o asistentă de 27 de ani, este acuzată că ar fi otrăvit un bebeluş. Femeia a fost arestată la doar câteva ore după ce unul dintre tinerii ei pacienţi a murit subit. 

Imediat după moartea micuţului care se afla la Spitalul de Copii din Birmingham, asistenta a fost prima pe lista suspecţilor. Astfel că, femeia a fost reținută de poliție şi este acuzată că ar fi administrat otravă cu intenția de a-i pune bebeluşului viața în pericol, potrivit Dailymail

Am arestat o femeie de 27 de ani în legătură cu moartea unui copil. (...) A fost arestată la o proprietate din zona West Midlands, fiind suspectată că a administrat otravă cu intenția de a pune viața în pericol”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției din West Midlands. 

Arestarea ei a fost un şoc pentru ceilalţi angajaţi ai spitalului, iar conducerea unităţii medicale a decis imediat să o suspende din funcţie. Ancheta este în plină desfăşurare, iar până la primirea rezultatelor necropsiei, femeia a fost eliberată. 

Comentarii Facebook