Antreprenorii vor vaccinare pentru ei și pentru angajați: ”Îi oblig până la urmă“


Antreprenorii așteaptă vaccinarea, mai ales din HoReCa.

Unul dintre acești antreprenori, Dragoș Dumitrescu, care are mai multe business-uri în industria ospitalității, a spus că are deja datorii către stat de peste 100.000 de euro.

O să-i oblig până la urmă, chiar dacă sună un pic mai hotărât. Lucrăm cu clienții, până la urmă punem în pericol și viața altora. Vaccinul va da o încredere mai mare. Va dura un pic până va reporni economia, dar lumea va fi un pic mai optimistă”, a spus acesta.

Ana Maria Bățaru, ospătar: ”Din păcate pentru colegii care nu vor dori să se vaccineze sau pentru viitorii angajați ai firmei, avem o veste destul de tristă. Nu vom accepta angajați nevaccinați la locul de muncă”.

Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, e de părere că vaccinul e garanția noastră: ”Mă voi vaccina. Toată familia se va vaccina. Credem că este un gest de normalitate și de protecție a noastră. Poți să fii într-o firma care face vânzări pentru persoanele cu vulnerabilități, de exemplu pentru casele de bătrâni, spitale etc. Atunci angajații care lucrează la vânzări sigur că trebuie cumva obligate, stimulate pentru că obligația în legislația europeană nu poate fi pusă în funcțiune. Deja avem întrebări de la angajații care au făcut Covid, dacă ei mai trebuie să se vaccineze”.

Sursa: alephnews.ro

Comentarii Facebook