Amendă la un club de fițe din Mamaia, după ce la un concert al lui Puya au participat peste 500 de persoane VIDEO


Un club din Mamaia a fost sancționat de polițiști după ce la un concert al rapperului Puya a asistat peste 500 de persoane, fapt care contravine prevederilor legale privind prevenirea răspândirii coronavirusului. 

Mai mult, o filmare de la eveniment a apărut pe internet, în care se poate observa că majoritatea participanților nu respectă absolut nicio regulă.  

În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19:00-19.30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale”, a transmis IPJ Constanţa, scrie realitatea.net.

Clubul a fost amendat cu suma de 10.000 de lei.

De asemenea, organizatorii unui festival de muzică electronică, în zona unui camping din Năvodari, au primit nu mai puțin de patru amenzi: una în valoare de 30 de mii de lei pentru că cei de acolo nu au ținut cont de distanțarea fizică, două de câte 2.500 de lei de la ISU și încă una de 1.500 de lei pentru că muzica era dată prea tare.

Comentarii Facebook