”Am aflat că sora mea a fost abuzată!” - O femeie și-a ucis tatăl, cumnatul și tatăl cumnatului, apoi s-a sinucis


O femeie din SUA a suferit un șoc după ce a aflat să sora ei a fost victima cumnatului ei timp de 14 ani și a pornit o vendetă fatală.

Poliția din Lynn a ajuns joi, 25 august, la o adresă din oraș după ce a primit un raport de 20 de focuri de armă, trase în mai puțin de trei minute. În casă era corpurile ciuruite a doi bărbați de 66 și 34 de ani, despre care se presupune că sunt tatăl și, respectiv, cumnatul suspectei, mirror.

După alte două ore, poliția a găsit cadavrul lui Khosay în interiorul unei mașini, într-o parcare a unui supermarket din apropiere, unde s-a sinucis. Un alt bărbat, despre care se crede că este tatăl cumnatului, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit fără viață în interiorul unei dube argintii parcate la mai puțin de doi kilometri distanță. 

Cu puțin timp înainte de presupusele crime, femeia a postat un mesaj șocant pe Facebook

Cu câteva luni în urmă, am aflat că sora mea a fost abuzată de soțul ei timp de 14 ani (de când s-au cunoscut prima dată). A agresat-o, a pălmuit-o, a lovit-o cu piciorul, a înjurat-o și cel mai recent, cu un an și jumătate în urmă, a lovit-o cu pumnul în față. Părinții mei și părinții lui au știut în toți acești ani, dar nu au făcut prea multe, doar au spus ”rezolvați”, ”ce vor spune oamenii dacă vă despărțiți”. Încerc să spun toate acestea cât de frumos pot, astfel încât postarea mea să nu fie ștearsă. Nu există nicio scuză pentru ceea ce a făcut. A continuat să facă asta pentru că nimeni nu a făcut nimic în privința asta. Cât timp a crezut că va scăpa? Ei nu realizează că abuzul poate afecta pe cineva nu doar fizic, ci și mental. Nicio formă de abuz nu este ok. Către sora mea: sper că începi să te vindeci și chiar să le înveți pe fiicele tale că abuzul nu este în regulă, deoarece au văzut și cum te plesnește. Le-am întrebat cum s-au simțit în legătură cu asta și mi-au spus că sunt speriate și nu știu ce să facă. Să nu transmiți asta copiilor tăi așa cum ți s-a transmis ție. Tatăl meu a fost, de asemenea, abuziv înainte și verbal, dar mai ales financiar abuziv față de mama mea, iar eu am fost mereu martoră. Poate că de aceea mama mea nu și-a protejat propria fiică, pentru că și ea este o victimă. Dar asta nu este o scuză, cum poți să-ți lași propria fiică să fie abuzată. De asemenea, nu mă forța să fiu cu persoana nepotrivită doar de dragul căsătoriei. Toată această mentalitate trebuie să se schimbe pentru că nu este sănătoasă. Nu mă voi ocupa de aceste prostii”, a fost mesajul femeii, postat pe Facebook.

Departamentul de Poliție Lynn, Unitatea de Detectivi a Poliției de Stat din Massachusetts și Biroul Procurorului Districtual Essex investighează incidentul. Anchetatorii cred preliminar că femeia a vrut să-și ”elibereze” sora din presupusa ei căsătorie abuzivă. Se crede că ea deținea în mod legal armele folosite la crime.

img (3).jpg

Comentarii Facebook