Sambata 1 Octombrie

Alex Bodi denunțat de fosta soție, pe care ar fi obligat-o să se prostitueze în Germania


Alex Bodi, cunoscut pentru bogăția etalată, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar de proxenetism. Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost denunțat de fosta soție, pe care a trimis-o la produs în Germania. 

Acesta a fost ”turnat” în luna septembrie, când una din fostele soții, Silvia Iulia Sălăgean, a decis să spună procurorilor totul despre rețeaua de proxenetism în care ar fi implicat Alex Bodi.

Potrivit datelor din dosar Silvia Iulia Sălăgean, care are statut de victimă în cauză, le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț, scrie în exclusivitate newsonline.ro.

În referatul prin care cer arestarea preventivă procurorii DIICOT Craiova arată că Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar fosta soție îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face, potrivit aceleiași surse.

Sălăgean a relatat că în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tîmplaru. Potrivit declarațiilor date de fosta soție a lui Bodi, Adi Tîmplaru ar deține un restaurant în Frankfurt

În afară de fosta soție, Alex Bodi a mai fost turnat la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din activitatea de prostituată.

Alex Bodi, cel care vindea mașini de lux proxeneților ”șeici” din Cluj, a fost și el reținut pentru trafic de fete cu metoda ”loverboy”

Comentarii Facebook