Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză și a făcut noi dezvăluiri legate de boala pe care o are: „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”


Îndrăgita Adda a făcut noi dezvăluiri legate de boala Lyme, după ce în luna februarie a aflat că suferă de această maladie. 

Inițial, Adda a crezut că afecțiunea ei i-a fost transmisă de înțepătura insectelor purtătoare de bacterii Borrelia, cum sunt căpușele, ploșnițele sau țânțarii, dar acum medicii i-au dat altă veste, că a moștenit boala de la mama ei. În urma multor analize amănunțite, Adda a aflat de la medici că nu a făcut Borelioză din cauza mușcăturii căpușelor, ci a moștenit afecțiunea de la mama ei, scrie unica.ro.

La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și ea, m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să o ai toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit. Și bunicii noștri de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome. La fel și copiii lor…Dar nepoții care sunt stresați, mănâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci”, a mărturisit Adda, pentru playtech.ro.

Cântăreața urmează deja un tratament agresiv, care se va întinde pe o perioadă lungă de timp, deoarece boala i-a afectat și creierul.

Comentarii Facebook