„Acest premiu ne-a distrus familia”. Un bărbat a câştigat marele premiu la loto, dar le-a oferit fiilor săi doar „bani de ţigări”


Un bărbat din Scoţia a câştigat marele premiu la loterie, însă marele premiu pare să-i fi adus mai multă nefericire. Banii au destrămat familia, cei doi copii acuzându-l pe bărbat că nu a dorit să împartă suma cu restul familiei.

Alex Robertson, un şofer de autobuz din Glasgow, a câştigat marele premiu de 38 milioane de lire sterline la loterie. Nu i-a revenit lui întreaga sumă pentru că jucat biletul câştigător alături de alţi 12 colegi. Din cele 3 milioane de lire sterline care i-au revenit, Robertson le-a dat fiilor săi câte 200 de lire, „bani de ţigări”, relatează Il Messaggero.

Mai mult, bărbatul îi promisese mamei sale în vârstă de 78 de ani că o va duce în Australia pentru a se revedea cu fratele ei geamăn, promisiune care n-a fost respectată. Toate aceste gesturi au atras furia celor doi copii ai lui Robertson care au decis să se răzbune pe tatăl lor. Cei doi fii i-au distrus maşina cu un ciocan şi apoi au mers de bunăvoie la poliţie să se predea, notează sursa citată.

Acest premiu ne-a distrus familia. Am mers pe alee la ora 23:00 și apoi am dat cu ciocanul în mașină. A promis că o va duce pe mama sa, în vârstă de 78 de ani, să își vadă fratele geamăn în Australia. Dar nu a fost așa", au declarat cei doi fii ai milionarului. La rândul său, bărbatul i-a reclamat pe cei doi copii la poliţie pentru „hărţuire".


Comentarii Facebook