Zbor de coșmar pentru o femeie. Vezi ce i-a făcut un pasager în timp ce dormea



O femeie a avut parte de o experiență traumatizantă în timpul unui zbor peste ocean, după ce un pasager a început să îi bage mâna pe sub bluză.

Un bărbat care zbura de la Londra la San Francisco a început să o pipăie pe femeia de lângă el, profitând de faptul că aceasta dormea și nu a realizat cp omul își băgase mâna pe sub bluza ei.

Potrivit politiei, citată de Daily Mail, femeia, al cărei nume nu a fost dat publicității, dormea, iar bărbatul, Vinay Pochampally, și-a băgat mâinile pe sub bluza acesteia și a continuat să o pipăie timp de aproximativ 4-5 minute, de fața cu toți ceilalți pasageri.

Mana barbatului a fost sub tricoul calatoarei pentru aproximativ patru pana la cinci minute, pipaind-o pe aceasta in zona pieptului si a sanilor”, a declarat agentul FBI Bianca Betz.

Potrivit plângerii, mai mulți pasageri au observat gestul bărbatului, iar câțiva dintre ei chiar au atras atenția însoțitorilor de zbor, însă nu au fost luat măsuri în timp util.

În cele din urmă pasagerul a fost obligat să se mute pe un alt scaun, iar la aterizare a fost preluat de către polițiști.

Comentarii Facebook