YouTube a introdus noi funcții pentru utilizatori



Portalul de video sharing Youtube vine de acum cu un nou set de funcții pentru utilizatori, drept dovadă a popularității tot mai mare a site-ului.

Printr-o noua postare pe blogul YouTube Creator, gigantul aduce la cunostinta creatorilor de continut cateva functii avansate care nu mai sunt disponibile doar companiilor mari sau utilizatorilor cu milioane de abonati. Printre cele mai importante elemente din aceasta categorie se numara ideea de Live Stream, care permite tuturor celor care au minim 100 de abonati sa faca streaming live de continut video pe YouTube. Datorita acestui sistem, oricine isi poate deschide o mica televiziune, singura problema ramane continutul original. Pana acum, limita pentru a avea acces la functia de LiveStream era de 1000 de abonati, valoare care fusese si ea introdusa de curand, scrie Playtech.

Pentru a utiliza noile funcții YouTube Live Stream, trebuie să accesați contul de utilizatoe și să activați optiunea YouTube Live.

Tot de acum utilizatorii care uploadează un clip pe YouTube vor putea crea o copertă personalizată pentru clipul său, care va fi vizibilă la căutare.

Comentarii Facebook