Miercuri 25 Noiembrie

Windows 10 e deja instalat pe mai bine de 50 milioane de computere. Câți au instalat sistemul de operare în prima ziNoul sistem de operare al celor de la Microsoft, Windows 10, devine foarte popular într-un timp foarte scurt.

Astfel, la numai două săptămâni după lansare, Microsoft anunţă că nu mai puţin de 50 de milioane de instalări au fost efectuate.

Acest număr a fost atins în condiţiile în care nu toate computerele înscrise pentru upgrade au primit încă acces la Windows 10, întrucât Microsoft continuă să ofere opţiunea de tranziţie de la Windows 7 şi 8 în valuri, scrie go4it.ro.

Popularitatea sporită a noului sistem de operare este datorată și faptului că s-a întors meniul de start, iar interfața este mult mai ușor de folosit cu un mouse și tastatură. De asemenea, majoritatea dirverelor de pe Windows 7 și 8 funcționează și pe Windows 10.

În prima zi de la lansare existau deja 14 milioane de device-uri ce rulau Windows 10, însă ”boom-ul” de popularitate a scăzut între timp, astfel că s-a atins numărul de 50 milioane de instalări în două săptămâni.

.

Comentarii Facebook