Miercuri 24 Aprilie

Wikipedia a anunțat că Mihaela Rădulescu a fost CONCEDIATĂ de la Românii au talent

 

Versiunea în limba engleză a enciclopediei online Wikipedia a anunțat că Mihaela Rădulescu ar fi fost concediată din juriul emisiunii Românii au talent.

 

Site-ul a precizat că remarcile homofobe ar fi dus la această decizie, dar la scurt timp anunțul a fost retras.

 

Mihaela Rădulescu a fost jurat în sezonul 5, dar a fost concediată pentru comentariile homofobe la adresa homosexualilor și a altor observații jignitoare la adresa concurenților și a colegilor”, dar informația a dispărut în scurt timp de pe site-ul care poate fi updatat de aproape oricine, scrie realitatea.net. 

 

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a fost sesizat în luna martie cu privire la afirmaţiile Mihaelei Rădulescu referitoare la comunitatea gay. Sub titlul ”Adam şi Eva ?! (Toleranţă pe la spatele normalităţii)”, Mihaela Rădulescu a scris pe blogul său, pe 5 aprilie: ”Staţi liniştiţi, dragi homosexuali, mica mea dizertaţie nu va schimba nimic, voi veţi avea aceleaşi drepturi şi eu voi fi la fel de tolerantă. Dar, lăsaţi-mi şi mie libertatea de opinie ...că mama, care nu vrea să-şi vadă copilul nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv. (...) Sunteţi oameni anormali, oricât va deranjează că va numim aşa”.

 

Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o iubire pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea că drepturile unei minorităţi să fie respectate în egală măsură cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu va îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe ...la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că va bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morală anume, solidă şi dreapta”, a mai scris diva.

 

Trei persoane au depus plângere împotriva Mihaelei la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Comentarii Facebook