WhatsApp va introduce o funcție care să le spulbere concurența. Ce vei putea face în curând



WhatsApp este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie instant din lume, aplicația fiind achiziționată în acest an de către Facebook, iar acum se dorește extinderea serviciilor, urmând să fie introdusă și o posibilă funcție de apel vocal.

WhatsApp a crescut drept un înlocuitor pentru SMS-uri, și a devenit spaima operatorilor telecom, iar în 2015 ar putea deveni înlocuitorul minutelor naționale și internaționale nelimitate prin funcționalitatea de apeluri vocale. Principalul concurent ar fi Skype și ar fi cea mai mare schimbare pentru acest serviciu după achiziția de către Facebook, scrie playtech.ro.

AStfel, după marea achiziție de 19 miliarde a celor de la Facebook, au tot survolat zvonuri despre introducerea unei fucnții VoIP, iar acum au apărut pe internet și screenshot-uri care par să confirme aceste informații.

Potrivit PocketNow, screenshot-urile prezintă interfața pentru gestionat apeluri, care este inspirată din cea veche pentru Android, înainte de Lollipop, dar care nu este totuși cea finală.

În imagini se arată un desfășurător privind convorbirile cu o anumită persoană, notificarea pe care o vezi când preiei un apel și că poți prelua discuția printr-un gadget Bluetooth conectat la telefon. De asemenea, poți trimite mesaje (prin WhatsApp, desigur) chiar în timpul convorbiri, în caz că vrei să arăți o poză, spre exemplu.

 



Momentan nu există o perioadă estimată de lansare a acestei versiuni, dar cel mai probabil o vom vedea în prima jumătate a anului 2015.

Comentarii Facebook