Miercuri 24 Aprilie

Vrei să ai un păr frumos în timpul iernii? Află AICI cele 3 secrete


Părul are nevoie de protecşie şi îngrijire şi pe timpul iernii, nu doar vara când soarele este un mare inamic al părului frumos. Află aici cele trei soluţii care te vor ajuta.

1.Fără încurcături - dacă aplici măcar de doua-trei ori pe lună o mască hidratantă,pe parcursul sezonului rece, părul va arata mai frumos şi mai stralucitor. In felul acesta vei scăpa şi de nodurile sâcâitoare care se formează mai ales la capetele firelor de păr subţiate.

2.Frumoasă şi când îţi scoţi fesul - înainte de a-ţi pune festul, prinde-ţi şuviţele de deasupra într-un mini coc, în varful capului. Apoi, poţi să îţi pui fesul linistită. Când îl scoţi şi îţi desfaci « cocul », vei avea volum şi parul va arata foarte bine.

3.Fără fire electrizate - foloseste un pieptan din lemn ca să scapi de firele electrizate. Balsamul este iar important. Foloseşte un balsam potrivit tipului tău de păr, dar cu valente hidratante. Sau poţi folosi un fixativ sau un ser anti-frizz, dacă nu funcţionează balsamul, informează acasatv.ro

Comentarii Facebook