Voiculescu nu se sperie de închisoare: Am trăit până la 34 de ani cu WC în curte



Dan Voiculesca declarat, vineri dimineața, la sediul IPJ Ilfov, că nu se sperie de condițiile din închisoare, acesta precizând că a trăit în condiții mai rele până la 34 de ani.

Omul de afaceri povestește că a locuit, până la 34 de ani, într-o casă WC în curte.

"Eu am un mare noroc, legat de circumstanţele astea. Până la 34 de ani, am stat cu soţia şi cu cei doi copii într-o cameră de 24 de metri şi WC-ul era în curte. Iarna nici nu vă povestesc cum era să te duci la toaletă prin zăpadă. În momentul în care ai trăit până la 34 de ani în aceste condiţii, eu nu cred că condiţiile de la penitenciar pot fi mai rele decât alea. Toaleta e înăuntru, nu afară, suntem 2-3 camarazi. Condiţiile în sine nu sunt de natură să mă sperie. Ce îmi pare cu adevărat rău e că 12 oameni nevinovaţi suferă şi sunt nişte oameni extraordinari, oameni care toată viaţa lor nu au făcut decât să muncească cinstit. Au ajuns în situaţia asta numai datorită mie. Eu fiind vânat, neputând să mă prindă cu nimic, a trebuit să creeze toată ideea de privatizare ilicită, toate porcăriile pe care le cunoaştem. Mă deranjează şi că familia suferă fără vină. Produc rău în jurul meu fără să vreau şi asta mă deranjează cel mai mult", a spus Voiculescu, potrivit realitatea.net.

Curtea de Apel Bucureşti va da, vineri, decizia finală în dosarul ICA. Afaceristul se află sub control judiciar într-un alt dosar, privind şantajarea unor oameni de afaceri

Comentarii Facebook