Viermi in meniul cumparat de la KFC VIDEO


O femeie din Noua Zeelanda a gasit larve in carnea de pui cumparata de la KFC.

In Auckland, Noua Zeelanda, parintii a doi copii au cumparat fast-food in drum spre casa. Meniurile au fost tinute doua ore in aer liber, pana cand copiii s-au intors din parc, unde au fost la joaca impreuna cu bunicul lor.

Parintii au plecat de acasa si le-au lasat mancarea copiilor, dar acestia nu s-au atins de ea. Fetita de 11 ani a fost oprita chiar cand voia sa ia o imbucatura din carne de pui cu viermi.

 

Mancarea McDonald's este "nemuritoare". Cum arata la 4 ani de la cumparare! EXPERIMENT VIDEO

 

Managerul general al KFC, Bret Kitto, a spus ca larvele au aparut din cauza faptului ca mancarea a fost tinuta in aer liber. "Noi avem o istorie excelenta privind siguranta alimentara si proceduri riguroase si sisteme special create pentru a preveni astfel de incidente. Este foarte putin probabil ca larvele sa provina din restaurant, din moment ce larvele de musca nu rezulta decat dupa 8 pana la 24 de ore", a spus acesta.

Kitto crede ca meniurile au fost contaminate in cele doua ore cat au stat pana sa fie deschise. KFC s-a oferit sa testeze daca larvele au fost supuse la caldura, pentru a stabilit daca provin din respectivul restaurant.

Parintii copiilor au depus o reclamatie la Protectiei Consumatorului.

 

Vezi AICI video.

Comentarii Facebook